Praktijk Bewegingsapparaat

Diagnose en behandeling van klachten van het bewegingsapparaat

Voor wie
In Manu Medici is er voor mensen met klachten aan of door het bewegingsapparaat, spieren en gewrichten. U kunt terecht bij In Manu Medici voor diagnose, duidelijk krijgen wat er aan de hand is, en behandeling, gericht op weer vrij en klachtenvrij kunnen bewegen. Dit geldt zowel voor klachten aan de nek en rug, als aan het bekken en de ledematen.

Even voorstellen
Mijn naam is Han Tan. In mijn praktijk bewegingsapparaat komen mijn opleidingen tot huisarts, kaderhuisarts bewegingsapparaat en arts musculoskeletale geneeskunde (voorheen: manuele geneeskunde) samen. Al meer dan 20 jaar gebruik ik als specialist bewegingsapparaat mijn kennis en handvaardigheid voor de diagnose en behandeling van klachten van het bewegingsapparaat.

Specialist en generalist
Ik ben zowel specialist (expert op het gebied van het bewegingsapparaat) als generalist (ik kijk naar de hele mens, en ik ben thuis in de algemene geneeskunde).
In de diagnostiek ga ik uit van de functie van spieren en gewrichten (naast de eventuele afwijkingen) en betrek ik de hele bewegingsketen (behalve alleen de plaats van de klacht). Dit geeft in veel gevallen een nieuwe visie op diagnose en behandeling, die juist bij langdurige en complexe problemen verschil kan maken.
Als arts musculoskeletale geneeskunde beheers ik technieken waarmee ik storingen in de gewrichtsfunctie snel en effectief kan behandelen.